CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Περιμένοντας την άνοιξη,,,!

Καλησπέρα σε όλους!!!! Καλό μήνα!!! 1η του Μάη σήμερα και ο καιρός λέει να μην το καταλάβει!
Ο ουρανός δε μας κάνει ακόμα τη χάρη να πάρει το όμορφο του γαλάζιο χρώμα και να μας θυμίσει ότι είμαστε ένα μήνα πριν το καλοκαίρι! Αλλά ο επιμένων νικά!
Συν του ότι επειδή δε βλέπουμε ήλιο δε σημαίνει ότι έχουμε χάσει και εντελώς την έμπνευση μας, έτσι δεν είναι;;;
Προσωπικά, αν και με όχι τόσο ελεύθερο χρόνο όσο παλαιότερα προσπαθώ όσο μπορώ να φτιάχνω πραγματάκια που μοιράζομαι μαζί σας! Επί τη ευκαιρία να σας ευχαριστήσω και για όλα τα σχόλια που μου αφήνετε και ζητάω συγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε όλους αλλά και που δεν αφήνω τόσο συχνά τα σχόλια μου στις όμορφες δημιουργίες σας, όμως να ξέρετε ότι σας παρακολουθώ!
Και τώρα ας περάσουμε στα δικά μας! Νομίζω ότι ήδη γνωρίζετε για τη σύντομη συνάντηση που έλαβε χώρα κάπου στο νομό Αττικής ενώνοντας την Κρήτη με την Αθήνα και την πρώτη γνωριμία ανάμεσα σε ένα γλυκό και ταλαντούχο πλάσμα που πολλές φορές υπήρξε πηγή έμπνευσης για μένα αλλά και χείρα βοηθείας!!! Φυσικά και έχετε καταλάβει ότι μιλάω για τη γλυκιά Ειρήνη! Το Ρηνάκι μου λοιπόν έκανε 40 λεπτά δρόμο για να με συναντήσει και την ευχαριστώ για αυτό! Εύχομαι σύντομα να υπάρξει και δεύτερη και τρίτη και 4η και 5η και...... εκατομμυριοστή συνάντηση!!!!!!!!! Α και για να μη το ξεχάσω, για άλλη μία φορά μου απέδειξε πόσο γενναιόδωρη και δοτική είναι!!!! :)
Και ας περάσουμε στα λίγα σκουλαρικάκια που έχω να σας δείξω....






Ένα δαχτυλιδάκι....
Και για το τέλος μία λαμπάδα της τελευταίας στιγμής που φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ για τη μαμά!
Αυτά και λίγο πριν κλείσω να σας πω τον "πόνο" μου να γελάσετε!!!! Είχα ξεμείνει από τα βασικά υλικά για να φτιάξω σκουλαρικάκια από υγρό γυαλί, δηλαδή μου είχε τελειώσει το φύλλο αλουμινίου αλλά και τα μελάνια του εκτυπωτή και αφού επιτέλους είχα και πάλι τα πάντα στη διάθεση μου, ετοίμασα τα νέα σκουλαρικάκια! Διάλεξα τις εικόνες, τις εικόνες, τις κόλλησα, έκοψα το φύλλο αλουμινίου και τα έβαλα σε μία σειρά για να τα περάσω με το μαγικό συστατικό... Αμ, δε! Τα μπουκαλάκια μου, δε λένε να μου κάνουν τη χάρη!!!! Δεν ξέρω πόση ώρα προσπαθούσα μέχρι να τα παρατήσω και να καταλήξω ότι πάντα είναι ένας άντρας χρήσιμος σε ένα σπίτι!!!! Χαχαχαχααχα!!
Αλλά όπως την πατάω και με το καπάκι της χλωρίνης που έχει το ίδιο τρόπο ανοίγματος έτσι την πάτησα και τώρα... Και τα σκουλαρικάκια μου με περιμένουν και με κοιτάνε περιπαιχτικά! Κάποια στιγμή θα τα καταφέρω! Προς το παρόν πάω στον πηλό μου που δεν θα με προδώσει ποτέ!!!!!
Σας χαιρετώ γειτονίτσα μου!!!!!
Πολλά φιλιά!!! Καλή εβδομάδα να έχετε!!!!

17 σχόλια:

lourdi lourdaki είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ!!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...ΟΜΟΡΦΑ...ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Lefkothea είπε...

θα μεινω στις τελευταιες σου κουβεντες...παντα χρειαζεται ενας αντρας σε ενα σπιτι...αν το σκεφτεις λιγο καλυτερα θα δεις πως δεν ειναι και πολυ αληθεια...εγω εμενα μονη 12 χρονια,οσα σπουδαζα...οι συνθηκες με αναγκασαν να μαθω να φτιαχνω απο πριζες μεχρι και να βαφω ..τωρα που τον εχω σπιτι,το μονο που αλλαξε ειναι πως τεμπελιαζω και τον καημενουλη τον βαζω να κανει πραγματα που πριν αναγκαζομουν να τα κανω μονη και τα καταφερνα μια χαρα..

Lefkothea είπε...

ξεχασα να σημειωσω πως μου αρεσαν τα πραγματακια που μας εφτιαξες και περιμενω να δω αυτα με το υγρο γυαλι...φιλια

Ειρήνη είπε...

Χαχαχα!!!Γι'αυτό είναι χρήσιμος ένας άντρας σπίτι;;;Για να μας ανοίγει τα βαζάκια από το υγρό γυαλί ;)) Αθάνατο φεμινιστικό κίνημα!!!
Κι εμένα μου είχε κολλήσει μια φορά,αλλά αν βάλω κάτι στο μυαλό μου την πάτησε απλά...

Κοριτσάκι μου γλυκό θα υπάρξει,θα υπάρξει,να είσαι σίγουρη!Τι είναι 40 λεπτά δρόμος;; :)

Καλά,λίγα τα λες εσύ αυτά τα σκουλαρικάκια;;;Δε νομίζω!!
Υπέροχα όλα!Έχω ξεχωρίσει ιδιαίτερα αυτά με τα κυκλάκια!!Ιδιαίτερα ευφάνταστα!!Ααα και εννοείται το δαχτυλίδι,που όσο κι αν προσπαθώ να σε αντιγράψω δε μου βγαίνει...Και η λαμπαδίτσα της μανούλας φοβερή!!

Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!

Υ.Γ.Πετάξου στη συνάντησή μας!Δε θα χάσεις!!

λΕλένη είπε...

Lourdi μου, σε ευχαριστώ Και πάλι καλό μήνα!!!

foufoula, ευχαριστώ πολύ!!

Lefkothea, σε ευχαριστώ!!! Κι εγώ έχω μάθει να κάνω πολλά μόνη μου, αλλά υστερώ στη δύναμη ακόμα!!!

Ρηνάκι μου, θα σταθώ στο υστερόγραφο σου και θα σου πω ότι αν το ήξερα 5 μέρες νωρίτερα θα είχα κάνει την αίτηση εγκαίρως και θα είχα βρεθεί μαζί σας με μεγάαααλη χαρά και τρέλα!!! Maybe next time, προς το παρόν ας δω το επόμενο κενό μου! Χαχαχα!!! Πολλά φιλιά!!!!

Ειρηνη Σ είπε...

λΕλένη καλο μηνα
οες οι δημιουργιες σου ειναι ομορφες
τον αντρα λες να τον θελουμε μονο για να ανοιγει τα βαζα???οοοοχι δεν τον θελουμε ειδικα γιαυτο ...
αν το καπακι ειναι τοσο που να χωραει να το πιασει ο καρυδοθραυστης τοτε το πιανουμε με αυτον και ως εκ θαυματος κανει μια κρατς και ανοιγει
να εισαι καλα και να δημιουργεις

Μαιρη είπε...

Ελένη μου καλό μήνα!!! Υπέροχα κ πάλι αυτά που έφτιαξες!!! Τι καλά που συναντηθήκατε με την Ειρήνη!! Σας εύχομαι σύντομα κ μία δεύτερη συναντηση!! Πολλά φιλιά κ ελπίζω να συναντηθούμε κ εμείς σύντομα!

Νίκη είπε...

Δεν το συζητώ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!! Για να είναι ο πρώτος που θαυμάζει τα έργα μας, για να τονώνει την αυτοπεποίθηση του καλλιτέχνη, για να μας κακομαθαίνει και λίγο ακόμα κι ανοίγοντας τα βαζάκια που τελικά μπορούμε και μόνες μας!
Πολύ όμορφα όσα έφτιαξες Ελενάκι μου,
καλό μήνα!

Ανώνυμος είπε...

me ton ιδιο τροπο ανοιγουν και καποια παιδικα σιροπια.Να πω οτι μια φορα πηγα στον γειτονα να μου το ανοιξει;;;;θα το πω!!!!!!!!!

eleni είπε...

Καλό μήνα,Ελένη!

Υπέροχα σκουλαρικάκια και ειδικά τα τριανταφυλάκια-έχω αδυναμία!

Αυτά τα καπάκια σχεδιάστηκαν πρωτίστως για ασφάλεια,αλλά και για να μας βασανίζουν-παρομοίως στις μεγάλες δυνάμεις προστρέχω χιχι..
Φιλιά!

drosostalitsa είπε...

Καλό μήνα...ξεκίνησε βλέπω με υπέροχες ανθισμένες δημιουργίες!!! Μπράβο!

Dizzy button είπε...

Καλό μήνα! Υπέροχα τα κοσμηματά σου από πηλό! Εχεις πολύ ωραίες ιδέες! Περιμένουμε τα σκουλαρικάκια από υγρό γυαλί! Καλή εβδομάδα να έχεις!

Happy Kathy είπε...

H giagia mou leei enas antras mesa sto spiti prepei na uparxei kai as einai kai xartinos....xexexexxexxe!!!polu omorfes oi dhmiourgies sou!!!

Kalo mas mhnaaaaaaaaaa :-)))

Μαριάννα είπε...

Κοριτσια υπαρχει κολπο για τα καπακια!!
Αν Εχουν γυαλινη βαση και μεταλικο καπακι ,τα γυρνας αναποδα και με ενα μαχαιρακι πιεζεις αναμεσα στο πώμα και εκει που ανοιγει κανονικα!
Ο σο για τα αλλα φωναζουμε εναν αντρα!!
Υπεροχα αυτα που έφτιαξες Ελενακι και καλο μηνα!!!

el.mar είπε...

Καλό μήνα λΕλενάκι μου!!!Πολύυ όμορφες δημιουργίες!!!Η αλήθεια είναι οτι χρειάζεται ένας άντρας!Τα φιλιά μου!!!

Unknown είπε...

Αχ πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί κι εγώ!!!! Τι να πω φίλη μου....φτιάχνεις πανέμορφα πράγματα!!!
Τα φιλιά μου και μια αγκαλιά

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι τόσο να διαβάζω τη γνώμη σας...