CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Λίγες δημιουργίες και μια ενημέρωση...

Αγαπημένη μου γειτονιά!! Τι κάνετε;;

Προσπάθησα και νωρίτερα να κάνω αυτή την ανάρτηση αλλά είχε κάποιο πρόβλημα ο blogger μάλλον... Ήταν και αυτό ένα από τα συμβάντα που επιβεβαιώνουν ότι ο Μέρφι είχε δίκιο όταν έγραφε τους νόμους του!!! Γενικά σήμερα έζησα αυτό που λένε "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται"... Όλα πάνε στραβά σήμερα και η μέρα δεν θα τελειώσει ποτέ... Και έτσι απλά περιμένω την επόμενη μέρα μήπως και βρεθούν οι λύσεις...

Αλλά αρκετά με αυτά!!! Το καλοκαιράκι προχωράει και αύριο θα μπούμε στο δεύτερο μήνα του!! Λογικό λοιπόν οι επισκέψεις και οι αναρτήσεις από το ένα σπίτι στο άλλο αραιώνουν!!! Διακοπούλες ετοιμάζουμε;

Και πριν σας δείξω λίγα από τα καινούρια μπιζουδάκια που σκαρφίστηκα να σας ενημερώσω για τη σελίδα που διατηρώ στο Facebook και στην οποία μπορείτε να δείτε, να σχολιάσετε και να ζητήσετε πληροφορίες για τα όσα φτιάχνω.... Η σελίδα λοιπόν, είναι ομότιτλη με το ιστολόγιο και το The Spirit of Fantasy σας περιμένει να το επισκεφτείτε αν το θελήσετε... Πλέον μπορείτε να βρείτε και το αντίστοιχο σημείο μεταπήδησης στα αριστερά του ιστολογίου μου!

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα αρκετά μέχρι να σας ενημερώσω για αυτή τη σελίδα γιατί οι λόγοι που ξεκίνησα το blog  και που βρέθηκα στη γειτονιά μας είναι τελείως διαφορετικοί και σίγουρα δεν ήταν για να σας παραπέμψω εκεί... Όμως τα πράγματα οδήγησαν στο να δημιουργήσω αυτή τη σελίδα και όπως κάθε τι χαρμόσυνο θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας, έτσι κι αυτό αν και λίγο καθυστερημένα! Άλλωστε αυτό που λατρεύω στην παρέα μας, είναι ότι η μία είναι υποστηρικτής της δουλειάς της άλλης! Ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος, τα μαγαζάκια ανοίγουν το ένα μετά το άλλο (παρά την κρίση) και βοηθάμε η μία την άλλη να γίνεται καλύτερη σε ότι κάνει!!! Γι' αυτό σας αγαπώ!! :)

Και τώρα τα πραγματάκια που έχω να σας δείξω και σήμερα...
Κρεμαστό από πολυμερικό πηλό και αλυσίδες!
Ασορτί με το δαχτυλιδάκι...
Που βγαίνει και σε άλλα χρώματα...
Και σκουλαρικάκια...

Και κολιεδάκια...

Βραχιολάκια για χέρια και πόδια (μη τα αφήνουμε παραπονεμένα)...

Τουρτίτσα για παιχνίδι... Τελικά έγινε μαγνητάκι για το ψυγείο...
Και για το τέλος.. Θυμάστε τη θεία που έχω αναφέρει κατά καιρούς... Στο όνομα Κατερίνα ακούει και έχω πει ότι μάλλον είναι το άτομο από το οποίο κληρονόμησα την όρεξη για δημιουργικότητα... Εκείνη λοιπόν γνώρισε τον πηλό από εμένα και φτιάχνει πραγματάκια για δωράκια!!!! Ειλικρινά σας λέω έχει ταλέντο και όμορφες ιδέες!!! Προς το παρόν έχω μόνο μία φωτογραφία από δημιουργία της έχω να σας δείξω αλλά είναι από τις αγαπημένες μου.... Θα προσπαθήσω να βρω και να σας δείξω κι άλλα....
Πως σας φαίνονται τα σκουλαρικάκια;;;
Α και η θεία μου, πρόσφατα απέκτησε πρόσβαση στο ίντερνετ και πρέπει να σας πω ότι μέσα από εμένα έχει ανακαλύψει και επισκέπτεται συχνά τα σπιτάκια σας!! Όταν δει κάτι που της αρέσει με παίρνει και με ενημερώνει... :))

Αυτά για τώρα!!! Σύντομα να περιμένετε ανάρτηση για δωράκι!!!

Πολλά φιλιά!!!!!

21 σχόλια:

Ειρήνη είπε...

Κοριτσάκι μου αυτός ο Μέρφι έχει πει τα πάντα ολόσωστα!!!!Αλλά θα έρθω να απαντήσω με Πάολο Κοέλιο με το ότι "όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις"...ξέρεις εσύ!!!
Σταυρώνω θετικά τα χέρια μου για σένα και περιμένω τα νέα....
Έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό που λες..Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός και η μία υποστηρίζει την άλλη!Σε μια κοινωνία που τείνει να πιστεύει ότι οι γυναίκες φαγώνονται μεταξύ τους,η γειτονιά μας είναι μια ολοφάνερη εξαίρεση!!!
Τη σελίδα σου την αγαπώ και την επισκέπτομαι καθημερινά,το ξέρεις βέβαια...Ελπίζω οι fans να γίνουν σύντομα χιλιάδες!!! :)))
Υπέροχα όλα όσα έφτιαξες και πάλι!!!
Η θεία σου ταλέντο μεγάλο θα αποδειχθεί μου φαίνεται!Την περιμένουμε στη γειτονιά μας!!!
Φιλιά πολλά και όλα καλά από δω και πέρα εε;;;

λΕλένη είπε...

:) Και ξέχασα να γράψω και για τις φιλίες που αναπτύσσονται!!!! Η θεία όχι θα αποδειχθεί, έχει ήδη φανεί μεγάλο ταλέντο!!!! :) Το έχει!!! Όλα καλά ναι!! Φιλιά!!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Καλέ τα φιογκάκια είναι σκέτη τρέλλα! Και οι μωβ μαργαρίτες μ'αρέσουν πολύ!!!!

Aνθήλη είπε...

Καλησπέρα ΛεΛενάκι. Αγαπώ σκουλαρίκι με αστέρια και βραχιόλι με γατούλα στο φεγγάρι. Γλύκα όλα αλλά αυτά με έπιασαν. Συμφωνώ με τις φιλίες μέσα από τον υπολογιστή και θα στο επιβεβαιώσει και το Ειρινάκι, είναι από τα πρώτα πράγματα που της είπα όταν γνώρισα τα κορίτσια από κοντά. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση η συμπαράσταση και η υποστήριξη που έχω δει.
Την σελίδα σου στο facebook μπορούν να την δουν και άσχετη σαν εμένα (μην γελάς Ειρήνη και Βάνα), που δεν έχουν facebook ; Το ελπίζω. Φιλιά και συνέχισε να δημιουργείς.

neraiditsa είπε...

όλα είναι υπέροχα Λελενάκι μου γεια στα χέρια σου!!!
Αλλά και η θεία έκανε το θαύμα της χιχι!!!
φιλάκια!!!

ΝΑΣΙΑ Σ. είπε...

πολυ ομορφα ολα και η θεια σκιζει!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

πολυ ομορφα!εκανα ηδη like!

λΕλένη είπε...

Ευγενία, ευχαριστώ πολύ!!! Είδες η θεία με τις μαργαρίτες;

Ανθήλη, Χαχαχα, ναι ναι μπορούν και όσοι δεν έχουν facebook απλά δεν μπορούν να σχολιάσουν! Μια δοκιμή θα σε πείσει!!

Νεραϊδίτσα, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!! :) Φιλιά!

Νάσια, ευχαριστώ!!! Με έχει ξεπεράσει ήδη!!! Χιχι!

Βασιλικούλα, ευχαριστώ!!! Welcome!

Κατερινα θεια της λΕλενης είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ.ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΧΑΖΕΥΑ.... ΚΑΙ ΕΥΦΕΥΓΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΩ..

el.mar είπε...

λΕλενάκι μου πολύ όμορφα τα πραγματάκια σου όπως πάντα!!!Κ η θεία σου όμως δε πάει πίσω...Συμφωνώ με αυτό που λές...η μια υποστηρίζει την άλλη κ είναι υπέροχο...κ το χαίρομαι!!!
Α λάτρεψα τα σκουλαρικάκια-αστεράκια!!!!!
Φιλάκια κοπέλα μου!!!

Unknown είπε...

Πόσο χαίρομαι που είδα νέα σου (γιατί γενικώς δεν προλαβαίνω) Εχεις εξελιχθεί σε μεγάλη καλλιτέχνιδα και είμαι περήφανη που είμαι φίλη σου !!!!!! Ολα θα πάνε καλύτερα αύριο θα το δεις!!!! Σε φιλώωωωωωωωωωωω

Unknown είπε...

Καλησπέρα...μου άρεσαν όλα όσα έφτιαξες κι εσύ και η θεία σου αλλά όλα τα λεφτά είνα τα φιογκάκια σου...

χρυσάνθη είπε...

λΕλένη μου πολύ όμορφα και γλυκούλια όλα.Και η θεία ταλέντο!!!! Ολα να σου πάνε καλά!!!!

Emmanuelle είπε...

Αυτό που λες για την βοήθεια ισχύει, σας ζηλεύω που δέχεστε όλα τα νέα blog στην παρέα σας κι είστε όλες τόσο καλές... γιατί στον fashion τομέα ισχύει λίγο ο νόμος της ζούγκλας :D οκ, δεν είναι και τόσο άσχημα, αλλά και πάλι καμία σύγκριση... κι αυτό για την ατυχία, πόσο σε νιώθω... δεν ισχύει σε μένα αυτό το 'άντε, πέρασε αυτό το κακό, τουλάχιστον σε εκείνο το θέμα θα σταθώ τυχερή' ... ή θα πηγαίνουν όλα, μα όλα στραβά ή θα περνάω τυχερή περίοδο... τελευταία μου συνέβησαν πολλά άσχημα, τα οποία ήταν σοβαρά κιόλας, αλλά τουλάχιστον άρχισε τώρα να αλλάζει... προχτές κέρδισα σε διαγωνισμό για σεμινάριο μακιγιάζ, σήμερα μια οδοντόβουρτσα (!) και μου ήρθε και μέιλ πριν ότι κέρδισα σε giveaway :D για αυτό σου λέω, κάνε υπομονή και θα περάσει... από μένα μακάρι να είσαι τυχερή και χαρούμενη γλυκιά μου, καλό βράδυ

despina είπε...

Όλα υπέροχα!!!!υπέροχα!!!!μπράβο σας!!!!καλό μήνα!!!

eudokia είπε...

ααα,ταλαντούχο όλο το σόι!!!
φοβερά όλα τα πραγματάκια που μας έδειξες!!!
φιλια!!

Happy Kathy είπε...

Sumfwnw APOLYTA me thn Eirhnh!!!Metaksu mas den uparxoun auta!!Kai gia opoion niwthei antagwnistika apenati mas problhma tou!!!xexexexe
Polu m aresoun oi dhmiourgies sou kai ths theias sou!!Tromera!!!Paw na episkeftw th selida sou sto fb...xixi

Polla filiaaaa :))

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

λΕλένη μας Καλή αρχή!& Καλό Μήνα...όλα Καλά δηλαδή.
Οσο για τα κοσμηματάκια,εκείνα τ αστεράτα σκουλαρίκια μ άρεσαν πολύ! Φιλάκια Καλό Σ/Κ!

olga είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα! Είναι όλα πολύ πολύ όμορφα! Και τα λόγια σου επίσης πολύ γλυκά!

Lady-Pa είπε...

ta bow-daxtilidia maresoun polli


check out my blog


xoxo

Κατερίνα είπε...

Μεγεια τη καινουρια σελιδα..:-)
Πολυ ομορφα πραγματακια Ελενη...
Η τουρτιτσα σου με λιγωσε/..:Ρ
Ταλεντο και η θεια..περιμενουμε να δουμε κι αλλα..:-)
Πολλα φιλια!

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι τόσο να διαβάζω τη γνώμη σας...