CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Λίγο από τα παλιά...

Καλή σας μέρα!! Επιτέλους σήμερα ξύπνησα έχοντας μία ολόκληρη μέρα ελεύθερη χωρίς τρεξίματα... Όποτε ξέκλεβα λίγο χρόνο έριχνα μια βιαστική ματιά σας σπιτάκια σας, μην τυχόν και χάσω τίποτα, και θαύμαζα όλα αυτά που έχετε φτιάξει!!! Ανοίγοντας σήμερα και το δικό μου σπιτάκι είδα με μεγάλη μου χαρά ότι εφτασα
τους 50 αναγνώστες και τις 999 προβολές και χάρηκα πολύ για αυτό!
Μου έχετε δείξει εμπιστοσύνη και πρέπει να σας βγάλω ασπροπρόσωπους όλους!!!!
Είπα λοιπόν να σας δείξω κάτι πολύ λίγο από κάποια από αυτά που είχα κάνει παλαιότερα! Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει φωτογραφικό αρχείο σε όλα και έτσι θα πάρετε μόνο μία μικρή γεύση... Τα υπόλοιπα είναι τυπωμένα στη μνήμη μου και δεν μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας δυστυχώς!
Ξεκινάω λοιπόν με μία κούκλα τριών δαχτύλων, που για όσους δεν το καταλάβουν με την πρώτη είναι η Στρουμφίτα...
Είχα φτιάξει επίσης μια ίδιου τύπου κούκλα λίγο πιο μικρή, σε σχήμα γριάς με μαντίλα και έλεγε τα παραμύθια στους μικρούς μαθητές μου σε κάποια διδασκαλία μου... Τα μικρά μου την άκουγαν με απόλυτη προσοχή!!! Φωτογραφίες όμως γιοκ!
Μία κορνίζα που είχα φτιάξει αγοράζοντας μία απλά κορνίζα με 1 ευρώ και ήταν ένα όμορφο δωράκι...
Ήταν πολύ απλό και το τζάμι που είχε δεν θα  την άφηνε να χαλάσει...
Επίσης από το 1 ευρώ αγόρασα πρόσφατα ένα ιδιαίτερο σουπλά που με το που το είδα το φαντάστικα ως κορνιζούλα και ηδού τι κοσμεί το σαλόνι μου πλέον... Η αγαπημένη μου φιλεναδίτσα που είναι μαζί μου εδώ είπε τα καλύτερα... Εσείς; :)
Στη βαφτιστήρα μου είχα φτιάξει κάποιες από τις λαμπάδες που της έδινα το πάσχα! Θυμάμαι ότι η αγαπημένη μου ήταν μία που της είχα βάλει ένα ζευγάρι πουεντ την περίοδο που έκανε μπαλέτο όμως και πάλι δεν έχω φωτογραφία.. Αυτή λοιπόν είναι ήταν προορισμένη για τα δικά μου χεράκια, από τα δικά μου χεράκια! Χι,χι! Ας κάνω και κανένα δωράκι σε μένα ε;
Και μια καρτούλα παραγγελία κάποιας φίλης μου για τον καλό της, αν θυμάμαι καλά! Τι βλέπω...Είχα αρχίσει και εκτιμούσα τις χαρτοπετσέτες...
Στο αρχείο μου θα έπρεπε να υπάρχουν κατασκευές που είχα φτιάξει για τις διδασκαλίες μου, χριστουγεννιάτικα δωράκια που είχα κάνει, η χιονόμπαλα που είχα χαρίσει στη μαμά μου, μια σύνθεση από φωτογραφίες που είχα κάνει για το παλιό μου σπίτι, μια πεταλούδα από σύρμα που είχα φτιάξει στη σχολή, μια γλάστρα από καλαμάκια που είχα κάνει ένα φεγγάρι,και πόσα ακόμα αλλά.... Έχω όμορφες εικόνες στο μυαλό μου που ζητάω συγνώμη που δεν μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας...
Τέλος για το κλείσιμο να ευχηθώ και από εδώ στο μικρό κουνελάκι της παρέας... Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!!!! Κάθε σου όνειρο Λενάκι να πραγματοπείται, αλλά πρόσεχε τι εύχεσαι ε... :)
Περάστε από εδώ να σας κεράσει...
Φιλιά!

14 σχόλια:

Anzouya είπε...

Πόσο μετανιώνω κι εγώ που δεν έχω κρατήσει φωτογραφίες από όλα όσα έχω φτιάξει κατά καιρούς! Αλλά και οι δικές σου δημιουργίες είναι μοναδικές! Μου άρεσαν περισσότερο η Στρουμφίτα και η κορνίζα σουπλά! Πραγματικά ΤΕΛΕΙΟ το σουπλά! :-)

λΕλένη είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ! Όπως είπα τα θυμούνται όσοι τα έχουν! Τι καλύτερο; Ναι το σουπλά μ'αρέσει πολύ και μένα! Με ταλαιπώρησε βέβαια για να το σκουρίνω γιατί ήταν άσπρο αλλά κάτι έγινε τελικά! Ακόμα ψάχνω μήπως ξαναφέρει για να του κάνω και ταίρι μια και είχα πάρει το τελευταίο!

Δρ. Βρακατόρ είπε...

Όμορφα και ιδιαίτερα. Η στρουμφίτα κάνει θραύση. Θα ήθελες να μου πεις πως την έφτιαξες;

el.mar είπε...

λΕλένη μου....50 αναγνώστες κ πάνω απο 1οοο προβολές πλέον, χιχιχι...πολύ καλή η στρουμφίτα, είχα φτιάξει κ εγώ δαχτυλόκουκλα, όταν έκανα πρακτική στον παιδικό σταθμό, δε θυμάμαι τι απέγινε(!)...ωραίες οι κορνίζες, ειδικά το σουπλά!!!Εννοείτε κ δωράκια στον εαυτό μας!
Όσο για την κάρτα, ωραία...παλιά μου αδυναμία, όλο κάρτες έφτιαχνα!!!Να 'σαι καλά βρε λΕλένη μου, μου θύμισες τα μικρά ζουζουνάκια!
Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τις ευχές...μμμ...προσέχω τι εύχομαι αλλά ευχήθηκα κάτι που θέλω πολύ μεσα στο 2011!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νίκη είπε...

λΕλένη μου όλα είναι πανέμορφα, αλλά εκείνη η στρουμφίτα ξεχωρίζει.Ε, όσο να'ναι έχει μεγαλώσει γενιές παιδιών, κι εμάς μαζί.

foufoula89 είπε...

ολα φτιαγμενα με αγαπη ....

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Καλησπέρα Ελένη! Ακόμα περισσότερους αναγνώστες, εύχομαι να αποκτήσεις και βέβαια πολλές πολλές επισκέψεις στο υπέροχο "σπιτάκι" σου!
Υπέροχες όλες οι κατασκευές σου! Μακάρι να βλέπαμε και την κούκλα "γρια" την παραμυθατζου!!!

λΕλένη είπε...

Δρ. Βρακατόρ, η συγκεκριμένη είναι φτιαγμένη από χαρτοπολτό, όμως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να φτιάξεις κούκλα τριών δαχτύλων, με διαφορετικό τρόπο είχα κάνει τη "γριά" που αναφέρω! Όταν βρω χρόνο και υλικά θα κάνω κάτι να σας το παρουσιάσω!

el.mar, γιατί δεν κράτησες την κούκλα! Λατρεύω τα ζουζουνάκια! Όσο για την ευχή ελπίζω να πραγματοποιηθεί!

Νίκη, χαίρομαι που σας αρέσει! Το καπελάκι βέβαια της το χρωστάω ακόμα!

foufoula89, σίγουρα με αγάπη και με ακόμα περισσότερη φαντασία!

EVAGELIA, Σ' ευχαριστώ πολύ! Όταν ξαναπάω στο πατρικό μου θα τη φωτογταφίσω να τη δεις την παραμυθού μου!

apinkdreamer είπε...

τελεια η στρουμφιτα σου!!!!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

λΕλένη μου όχι μόνο να τους εκατοστήσεις, γιατί και πάλι λίγοι θάναι,όσο γίνεται περισσότεροι να μαθαίνουν απο την έμπνευση και την δημιουργικότητά σου κι εσύ ν απογειώνεσαι!!!

χρυσάνθη είπε...

λΕλένη μου, σου εύχομαι να αποκτήσεις πολλούς,πολλους αναγνώστες για να θαυμάζουν τις δημιουργίες σου!Φιλάκια!!

λΕλένη είπε...

pinkdreamer, εύκολα μπορείς να φτιάξεις μια νεραϊδούλα, σκέψου το!

ΧΑΡΑ, σ'ευχαριστώ πολύ! Από τις πιο όμορφες ευχές!

Χρυσάνθη, σ' ευχαριστώ πολύ! Φιλιά!

Happy Kathy είπε...

Το σουπλά-κορνίζα είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

λΕλένη είπε...

Ευχαριστώωω!!!

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι τόσο να διαβάζω τη γνώμη σας...