CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τσαντάκι που κάτι του λείπει... τι λέτε;

Να το και το τσαντάκι...
 Αν και κάι κάτι του λείπει, αλλά δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή για να το ολοκληρώσω!! Ξέκλεψα 5 λεπτάκια για να σας το δέιξω, ακόμα και έτσι γιατί το είχα υποσχεθεί στην συνονόματη el.mar που μου έδωσε την ιδέα ότι θα την υλοποιούσα σύντομα!! Δείτε και τα δικά της εδώ, δεν είναι καταπληκτικά;

Ακολούθησα τις οδηγίες της με λίγες δικές μου αλλαγές... Όπως παραδείγματος χάρη χρησιμοποίησα αντί για χαρτί περιτυλίγματος ή σακούλα αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων. Νομίζω ότι έτσι θα είναι πιο ανθεκτικό...
Επίσης το μέγεθος των φύλλων που χρησιμοποίησα είναι μεγαλύτερο από Α4 για να μου βγει μεγαλύτερο!
 Τις οδηγίες είναι καλύτερο να τις βρείτε στο "Αχ κουνελάκι....!!!"

Τέλος χρησιμοποίησα αντί για διακορευτή και κορδέλα για το κλέισιμο ή "χρατς" (που κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερο αλλά δεν είχα και βαριόμουν να πάω να πάρω) 4 μικρά μαγνητάκια! Όμως σκέφτομαι να το αλλάξω... Θα δείξει...




Έχει αρκετό χώρο όμως και πολύ το χάρηκα!!!



Αυτό που με προβληματίζει είναι η διακόσμηση του. Νιώθω ότι κάτι λείπει, αλλά θα το βρω που θα μου πάει!!!! Όπως είπα δεν είχα χρόνο άλλο! Όταν το ολοκληρώσω θα σας το ξαναδείξω! Φυσικά θα χαρώ πολύ να διαβάσω και τις δικές σας προτάσεις και ιδέες!! Ποιος έχει φαντασία λοιπόν;;;

11 σχόλια:

el.mar είπε...

Μπράβο σου κ πάλι μπράβο σου!!!!!!!
Πάρα πολύ καλό!!!!!!!!Μ' αρέσουν κ οι αλλαγές που έκανες...τώρα που το δοκίμασες είδες οτι είναι σχετικά εύκολο, κ έχεις ένα τσαντάκι απο τα χεράκια σου!!!Φιλάκια!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Μου αρέσει πολύ ακριβώς όπως είναι (θα μπορούσες να φτιάξεις ίσως κάποιο λουλούδι απο μαύρη και άσπρη δαντέλα για κούμπωμα!!! ) και είναι έτοιμο!!! Μπράβο...είναι καταπληκτικό να φτιάχνουμε πράγματα απο το πουθενά!!!

Marie είπε...

Ίσως αν του πρόσθετες ένα κομμάτι αλυσίδας να του πήγαινε!

lourdi lourdaki είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΑΤΕΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ Σ/Κ!

Ελευθερία είπε...

κι εγω θα του έβαζα κανένα λουλουδάκι ...ετσι να δωσει λιγο περισσότερο υφος....

foufoula89 είπε...

πολυ ομορφο και ετσι ..εγω θα εβαζα λιγο δαντελα....

λΕλένη είπε...

el.mar Ναι είναι εύκολο και θα είναι ακόμα ευκολότερο στις επόμενες προσπάθειες μου για τα δωράκια! Σ'ευχαριστώ ξανά για την ιδέα!

Maria Z. δαντέλα δεν είχα αλλά λουλουδάκι έφτιαξα!!! Για δες να μου πεις.. Χαίρομαι που σου αρέσει πάντως!

Marie θα το έχω στα υπόψιν για την επόμενη απόπειρα! Ευχαριστώ!

lourdi έχω τρελή αδυναμία στα φιογκάκια και τα χρησιμοποιώ παντού! Αυτή ήταν και η πρώτη μου σκέψη αλλά είπα να πρωτοτυπήσω αυτή τη φορά! Σ'ευχαριστώ! Ένα όμορφο σ/κ και σε σένα!

Ελευθερία έδωσε ύφος το λουλουδάκι μου; Τι λες;

foufoula89 Σ'ευχαριστώ! Δαντέλα την επόμενη φορά..!!

IWANNA είπε...

Καλημέρα!!!! Εγώ με το που είδα το τσαντάκι σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε να έβλεπα πάνω του ζωγραφισμένη μια μικρή περικοκλάδα σε πράσινο χρώμα με μικρά κόκκινα τριανταφυλλάκια που θα ξεκινάει απο το κάτω μέρος του φακέλου κ θα καταλήξει στο πάνω.... ή άν όχι ζωφραφισμένο θα μου άρεσε να είναι το σχέδιο φτιαχμένο ή απο πούλιες ή απο χάντρες κολλημένες ή ραμμένες πάνω!! Ελπίζω να μην είναι πολύ "φορεμένη" η ιδέα μου :( Και για να είμαι ειλικρινής θα το δοκιμάσω σε ένα μικρό τσαντάκι μπαουλάκι που έχω!! Μου έδωσες ιδέα Ελένη!!! Ευχαριστώ!!

λΕλένη είπε...

Ιωάννα μου, αυτό κι αν είναι φαντασία!! Μπράβο!!! Μου άρεσε πολύ η σκέψη σου!! Θέλω να δω τι εφτιαξες, ε;;

neraiditsa είπε...

αχ θέλω να το φτιάξω και γω απλά έχω μπερδευτεί ως προς τι σακούλα μπορώ να χρησιμοποιήσω χάρτινη ή πλαστική;;; πάντως είναι τέλειο!!!φιλάκια πολλά!!!

λΕλένη είπε...

neraiditsa, αναλυτικές οδηγίες θα βρεις στο κουνελάκι! Η σακούλα θα είναι καλύτερα να είναι πλαστική νομίζω. Εγώ εδώ χρησιμοποίησα ντύμα για βιβλίο γιατί το βρίσκω πιο ανθεκτικό! Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι τόσο να διαβάζω τη γνώμη σας...