CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

2011 εμπνεύσεις!!

Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους!
Υγεία, ευτυχία, αγάπη, χαμόγελα, τύχη, έμπνευση, δημιουργία και μπόλικη ελπίδα! 
3 μέρες τώρα ανακαλύπτω τη "blogογειτονιά" όπως την ονομάζεται και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.
Πραγματικά αναρωτιέμαι πως και δεν τα είχα ανακαλύψει νωρίτερα, αλλά μάλλον θα φταίει ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που είχα αλλά και η αδράνεια στην οποία είχα υποπέσει, όπως ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση μου! Χάρη στα blogs σας αλλά και την καλή σας θέληση να δημοσιοποιείται τα έργα σας, τις εμπνεύσεις σας και τα πάθη σας με έχετε κάνει να μην μπορώ να ξεκολλήσω από το pc μου και αυτό όχι μόνο γιατί έχω ανακαλύψει ένα σωρό νέες τεχνικές και δεν μπορώ να σταματάω να θαυμάζω τα έργα σας αλλά και γιατί λόγω ημερών είναι κλειστά τα άτιμα τα μαγαζιά και δεν μπορώ να προμηθευτώ με εργαλεία! Αλλά θα έρθει η Τρίτη, δεν θα έρθει; Πρωί πρωί θα πάρω τους δρόμους και τρέχοντας θα γυρίσω σπίτι!
Θέλω λοιπόν μέχρι τότε να σας ευχαριστήσω για το ότι έμαθα χάρη σε εσάς: πως γίνεται το κρακελέ, ότι όλα αυτά τα όμορφα προσκλητήρια που έπεφταν κατά καιρού στα χέρια μου, αλλά και τα πολύχρωμα χαρτιά που ζήλευα ήταν αποτέλεσμα του scrapbooking, το decoupage που το γνώριζα ήδη αλλά δεν ήξερα ότι είχε συγκεκριμένη ονομασία αλλά ούτε συγκεκριμένη κόλλα! Και πολλά πολλά άλλα!
Στα σκαριά έχω πλέον τόσες ιδέες που δεν ξέρω από που θα ξεκινήσω! Μάλλον από μία γερή δόση ανανέωσης των επίπλων μου, που από καιρό ήθελα να κάνω και όλο το ανέβαλα!Και θα σας κρατάω ενήμερους για την πρόοδο μου!
Και μια που σας άρεσαν οι καρτούλες μας θα ανεβάσω λίγες ακόμα.... :)
Πήρα θάρρος τώρα!
Η συλλογή με τις minion....







Και οι κανονικού μεγέθους...





Και η μοναδική φωτογραφία που είχα στο αρχείο μου με ντεκουπάζ προ 3ετίας... (Τότε βέβαια απλά έλεγα "κόλλησα χαρτοπετσέτα με ατλακολ" χιχι)

Είχα φτιάξει θυμάμαι 3-4 ίδιες και τις είχα χαρίσει σα δωράκια!!
Ελπίζω να σας άρεσαν! Το ξέρω δεν είναι όλες πολύ επιτυχημένες αλλά μην με κρίνεται αυστηρά! Το νέο έτος προβλέπεται λαμπρό και πολυυυυ δημιουργικό ....

8 σχόλια:

NANTIA είπε...

λΕλένη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Σε καλωσορίζω στη...γειτονιά μας και εύχομαι να μείνεις μαζί μας και να περάσεις υπέροχα! Το χαϊδευτικό σου μου αρέσει πολύ! Ό,τι έχεις δείξει είναι πανέμορφο και με πολύ γούστο φτιαγμένο!
Καλές δημιουργίες λοιπόν!

λΕλένη είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ Νάντια μου!! Μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω να σας παρουσιάζω τις ιδέες μου! Χρειάζομαι τη στηριξή σας, γιατί είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε πως νιώθω αλλά και θα είστε ενας αυστηρός και καλός κριτής!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

λΕλένη μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία και δημιουργικές ιδέες!!!
Να μην έχεις αναστολές, όλες ξεκινήσαμε ανίδεες (χωρίς πτυχία ευρεσυτεχνίας!)και ανυποψίαστες για το τι συμβαίνει "εκεί εξω" (εδω μέσα δηλ.), κι όμως ο ενθουσιασμός και η περιήγηση κάθε μέρα μας οδηγούν σε νέα μονοπάτια που εντυπωσιάζουν ακόμα κι εμάς που είμαστε ενήλικες κι οχι μικρά παιδιά.
Εγω να σκεφτείς ξεκίνησα φέτος τη ντεκουπαζ!!!
Να έχεις υπόψη σου οτι η ιδανική κόλλα για την χαρτοπετσέτα (για να μπορείς να την δουλεύεις χωρίς ζάρα) είναι η βενζινόκολλα UHU σε σπρέυ. Επίσης να την κόβεις με τα δάχτυλα κι οχι με ψαλίδι, γιατί ενσωματώνεται καλύτερα.
Ο,τι θέλεις στη διάθεση σου...μην έχεις καμιά ντροπή.
Καλή συνέχεια ακάθεκτη!

Vana είπε...

Καλή χρονιά με υγεία! Σε καλωσορίζω κι εγώ με την σειρά μου στην blogoγειτονιά μας! Περιμένουμε τις δημιουργίες σου με χαρά!

misirlouka είπε...

καλη χρονια!!!!!! ......συμφωνω με την Χαρα......ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ...οτι χρειαστεις στειλε μειλ!!!!

λΕλένη είπε...

@Χαρά: Καλή χρονιά και σε σένα! Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές και τη πρόθεση για βοήθεια! Όσο για τη βενζινόκολλα την προμηθεύτηκα ήδη!

@Vana: Καλώς σας βρήκα!

@misirlou: Σ'ευχαριστώ πολύ!! Ότι έχεις φτιάξει είναι αξιέπαινο!

Ανεράιδα είπε...

Καλή αρχή, Καλή Χρονιά και καλώς σε βρίσκω!! Οι καρτούλες σου είναι υπέροχες, ξεχώρισα αυτή με το έλατο!!

λΕλένη είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ Ανεράιδα!!

Δημοσίευση σχολίου

Χαίρομαι τόσο να διαβάζω τη γνώμη σας...