CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Πρωταπριλιάτικο αστείο ή μήπως όχι;;; :)

Καλό σας μήνα!!! Τι κάνετε;
Εγώ τρέχω τρέχω διαρκώς αυτές τις μέρες όπως ξέρετε! Είμαι τόσες ώρες στο πόδι που δεν υπάρχει χρόνο για τίποτα, σήμερα ήταν η μοναδική κενή μου μέρα στην οποία όμως και πάλι δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τις αγαπημένες μου δημιουργίες που τόσο με χαλαρώνουν! Μέσα σε μία μέρα έπρεπε να αδειάσω το σπίτι μου γιατί οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη... Αλλά όπως κάθε νέα αρχή εκτός από το άγχος του καινούριου σε ανανεώνει κιόλας και έτσι θέλω να κρατήσω αυτό!!! Κάνω υπομονή για τις επόμενες 15 μέρες για να μπω σε νορμάλ ρυθμούς και πάλι!!
Παρόλαυτά πριν ξεκινήσει η διαδικασία της μετακόμισης όποτε μπορούσα ξέκλεβα λίγο χρόνο για να ετοιμάσω κάτι.... και λίγα λίγα μαζεύτηκαν κάμποσες εικόνες για να σας παρουσιάσω για να πάει καλά ο μήνας!! Και πριν μαζευτούν κι άλλα γιατί πρέπει να σε ενημερώσω ότι μάλλον για καμιά 20αριά μέρες δεν θα έχω ίντερνετ μέχρι να μου ανοίξουν την καινούρια γραμμή, οπότε μάλλον θα είναι και σπάνιες οι επισκέψεις μου στα σπιτάκια σας... :(
Αλλά τα λόγια είναι περιττά!!!
Δαχτυλιδάκι για τη φίλη Δέσποινα....
Και για τη φίλη Πηνελόπη...
Σκουλαρικάκια από πηλό...
Και ένα αφηρημένο κρεμαστό...
Και λίγο γυαλί...







Και τέλος ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από μαύρη ντίζα και πεταλουδίτσες που ελπίζω να φέρουν την άνοιξη....
Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε αλλά να με περιμένετε, μην με ξεχάσετε.... :)
Καλό σας μήνα και προσοχή στις πλάκες σήμερα!!!!
Πολλά πολλά φιλιά!!!

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Να 'μαι κι εγώ!!!!!

Αγαπημένες μου γειτόνισσες, δεν ξέρετε πόσο μου έχετε λείψει!!!! Όπως σας είχα ενημερώσει τρέεεεχω και με λύπη μου δεν έχω χρόνο να αφήνω σχόλια στα όμορφα σπιτάκια σας, όμως τα παρακολουθώ και μένω ενήμερη! Έχετε όλοι μπει στο Πασχαλινό κλίμα λίγο πολύ και έχετε έμπνευση και όρεξη για πολλές δημιουργίες!!! Χαίρομαι τόσο να σας θαυμάζω αλλά δε σας προλαβαίνω! Μόλις μπω σε κανονικούς ρυθμούς ξανά δε θα σας αφήσω ασχολίαστες! :)
Έχω τόοοοσα να σας πω, αλλά δεν θα μιλήσω πολύ (ναι, όταν νυστάζω πολύ είναι η ώρα που δεν μιλάω) αλλά θα αφήσω τις εικόνες για τα λίγα που κάνω στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου που καταφέρνω να ΜΗΝ κοιμηθώ!!!
Θα ξεκινήσω με την 1η Παγκρήτια συνάντηση Scrapbooking που έγινε στο Ρέθυμνο και είχα την χαρά να παραβρεθώ! Και ιδού οι πρώτες μου απόπειρες...

Μελένια δεν έβαλα ακόμα τίτλο το ξέρω! :)
Και τώρα πηλός ο εθιστικός....
Σκουλαρικάκια....





Και ακολουθεί το βραχιολάκι που μου έδωσε η φίλη μου η Δέσποινα για επιδιόρθωση και μιας και ήταν από τον φίλο της δώρο έκανα και μια επέμβαση! Ευτυχώς απλά τη λάτρεψε! :)
Έχω κι άλλα, γιατί στα κενά μου προσπαθώ να μην το αφήνω, αλλά δεν έχω προλάβει το φως της ημέρας για να τα φωτογραφήσω! Ευτυχώς μεγαλώνουν οι μέρες!!!!!! :)
Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!! Δεν σας ξεχνώ! Πολλά φιλιά!!!!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Στα γρήγορα... :)

Καλησπέρα σας!!!!!!!!!!!!! Τι κάνετε;;; 
Εγώ τρέχω όλη μέρα σήμερα και με περιμένει πολύ τρέξιμο ακόμα (ίσως και να με χάσετε για λίγο, αν δε σχολιάζω δε σημαίνει ότι σας ξέχασα...) απλά ήρθαν τα καλά νέα που περίμενα και θα έχω υποχρεώσεις ξανά!!! Και δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι γι'αυτό!!! Φυσικά δε χαίρομαι που δεν θα έχω πολύ χρόνο για δημιουργία αλλά θα κάνω υπομονή για λίγο θα είναι!!!
 
Και τώρα στο θέμα μας!! Η μητέρα μου, είχε ένα δαχτυλίδι σε καφέ αποχρώσεις που έσπασε έτσι ήθελε ένα καινούριο και μου ζήτησε να της φτιάξω ένα... Έπιασα τους πηλούς λοιπόν και ιδού τι σκάρωσε το καμάρι της....
Μια μικρή καρδούλα ξεφυτρώνει!!! Ενθουσιάστηκε!! Τώρα δεν ξέρω αν το έκανε επειδή της άρεσε ή επειδή είμαι παιδί της!!! :)
Στη συνέχεια θα σας δείξω ένα κρεμαστό που έφτιαξα από αλυσίδα και κορδέλα, απλά κάνοντας τα πλεξούδα! Τον τελευταίο καιρό το έχω συναντήσει σε διάφορα ράφια με αξεσουάρ σε διάφορες αποχρώσεις το βρήκα τόσο απλό που το δοκίμασα...
Του πρόσθεσα και ένα φιόγκο σε ανάλογα χρώματα! Φαίνεται λίγο άκομψο στη φωτογραφία αλλά δεν είναι τόσο...
Για το τέλος λίγα σκουλαρικάκια από υγρό γυαλί και όχι μόνο!!! Έχω εθιστεί!!! Δεν περνάει μέρα πια χωρίς να κάνω!!! Θα βρίσκω χρόνο και μετά όμως είμαι σίγουρη!!!!

Το κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι
Το συγκεκριμένο πίνακα τον είχα δει από κοντά στη Χάγη και είναι υπέροχος!!! Από τότε υπάρχει μία μικρή καρποστάλ  πάντα στο δωμάτιο μου κάπου κρεμασμένη!!!
Και για το τέλος το δωράκι της καλύτερης μου φίλης, που ήρθε η ώρα να μάθετε ότι τη λένε Πηνελόπη και παρόλο που μένουμε τόσο μακρυά πια, δεν έχει αλλάξει τίποτα!!!!

Σας χαιρετώ προς το παρόν και εύχομαι να τα πούμε γρήγορα!!! Έχω ετοιμάσει κι άλλα με πηλό που μου είχε λείψει αλλά δεν πρόλαβα να τα φωτογραφήσω!!! Καπελάκια ξανά, τριανταφυλλάκια και άλλα πολλά!!! Μπορώ να έχω άλλες 2 ώρες στο 24ωρο μου;;; Ζητάω πολλά;;; 
Πολλά φιλιά!!!!

Υ.Γ.: Δεν έχω ξεχάσει ότι σας έχω υποσχεθεί τα νεραϊδοκαπελάκια.... Σύντομα!!!!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Γυ-αλίστηκα!!

Γεια σας, γεια σας, γεια σας!!!
Αυτός ο ανοιξιάτικος καιρός πολύ μου έχει φτιάξει τη διάθεση!!! Ήλιος επιτέλους!! Φαντάζομαι έχει τις ίδιες επιπτώσεις και σε σας!!! Ότι στη γειτονιά είστε ξεσηκώστρες, το ξέρετε ότι όλο καινούρια πειράματα ξεκινάμε δεν χρειάζεται να το ξαναπώ είναι κοινό μυστικό!!! Χθες λοιπόν άρχισαν τα πειράματα μου με το υγρό γυαλί... Μα με τόσα πειράματα χημικός θα γίνω πια! Αυτή τη φορά που είχες δόσεις και γαντάκια μου το θύμισε λίγο!!
Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν πολλά εμπόδια και διαπίστωσα πολλά λαθάκια αλλά έτσι συμβαίνει στην αρχή με όλα! Το καλύτερο είναι μια ωραιότατη γυαλάδα που υπάρχει πλέον στο γραφείο αλλά και στην επιφάνεια κοπής μου! Ουπς...
Τελικά όμως υπήρξαν τα πρώτα αποτελέσματα και τα μοιράζομαι μαζί σας!
 Και για το τέλος μια καρφίτσα, που βασικά είναι δύο δίδυμες! Η μία όμως είχε τα κακά της τα χάλια και έτσι ντράπηκε να κάνει δημόσια εμφάνιση! Έτσι σας παρουσιάζω τη μια που πλέον άφησε το ντροπαλό αδελφάκι της και ταξιδεύει για κάπου μακρυά!! :)
Η αγαπημένη μου ταινία!!
Ε και να μην αφήσω και τον αγαπημένο πηλό παραπονεμένο... Κάποιες φίλες μου, μου ζήτησαν για σκουλαρικάκια και δεν θα τις άφηνα παραπονεμένες!
Το τελευταίο είναι το καινούριο μπρελόκ της φίλης μου της Λώρας! :)
 Ετοιμάζω να σας δείξω πως έφτιαξα τα νεραιδοκαπελάκια της pinkdreamer που σας άρεσαν! Είναι πολύ εύκολο και γιατί να μην το δω και από τα χεράκια σας; Μόνο να πάρω την έγκριση από τη μαγισσούλα μας!! :)
Φιλάκια!!!!!!